Ring til Lotte på 53 35 84 81

HÅNDVÆRKER – Vis din kvalitet med dine hjemmesidetekster

Ville du flyve med et selskab, hvor der var snavs på sæderne? Nej, vel!

Er dine tekster på din hjemmeside så ringe, at de minder om snavsede flysæder? Få det bragt i orden. Bestil et møde med din tekstforfatter her.

Du får flere kunder, for kunderne vælger håndværksmesteren med gode hjemmesidetekster. Til gengæld mister du omsætning med dårlige tekster. Få større omsætning, et godt ry, flere kunder og penge samt en bedre virksomhed, og få skrevet de vigtige SEO-tekster.

Lyder det interessant, så ring til Lotte Nygaard på 53 35 84 81.

Dine kunder vælger håndværksmesteren med en god hjemmeside

Flysæderne her er rene og i orden. Så er sikkerheden det nok også.

Når dine kunder ser, at dine tekster er i orden, forventer dine kunder, at dit arbejde også er det, og de får lyst til at handle med dig. De får helt ubevidst en idé om, at den håndværker, der har tjek på sådan en detalje som hjemmesidetekster også har styr på andre detaljer. At du for eksempel udfører dit arbejde ordentligt, får fjernet diverse grater og rydder pænt op efter dig.

Tror du, at dine kunder tager dig seriøst, hvis teksterne på din hjemmeside er fulde af fejl?

Som håndværker er du rigtigt dygtig til dit fag, og så er det det, du skal lave. 

På et tidspunkt kom du måske i tanker om, at du ville lave din egen hjemmeside, og du skrev også selv dine tekster. Det var ikke lige din stærkeste side, men pyt med det, det vigtigste var, at du fik fortalt om din virksomhed og dine ydelser.

Vælg en anden taktik, og kontakt mig her.

Mister du omsætning på grund af dårlige tekster?

Hvad nu, hvis din potentielle kunde er en sippet, midaldrende dame, der gerne vil bo i et smukt og vedligeholdt hjem?

Tænk, hvis hun valgte dig fra, fordi hun tænkte, at dit håndværk var lige så elendigt som din hjemmeside. Hun ville nok tro, at du var sådan én, der hældte mørtel under hækken og lod ragelse som, murbrokker, ledningsrester, rørstumper, bøjede søm eller træstumper ligge og flyde på hendes grund efter endt arbejde. Og det værste er, at du ikke engang ville opdage det – hun ville bare vælge en anden håndværker. Og så går det nedad bakke med din omsætning.

Kontakt mig her for at høre mere om ordentlige tekster.

Gør et godt indtryk med gode tekster

Se, det er håndværk! Få et godt ry. Vis med dine hjemmesidetekster, at du er en håndværker, der gør dig umage. Hvilket indtryk vil du helst gøre på dine potentielle kunder?

Vil du være ham, der har udført murværket eller maler-/el-arbejdet i den lækre bolig?

Eller vil du være ham med de snavsede flysæder?

Ring til mig på 53 35 84 81, hvis du har en udfordring med dine hjemmesidetekster.

Bedre tekster vil give dig flere kunder

Hvad ville det betyde for dig at få flere kunder? Du ville tjene flere penge. Dem kan du for eksempel investere i din virksomhed i form af nye maskiner eller flere medarbejdere. Det vil give dine ansatte et bedre arbejdsmiljø.

Kunne du tænke dig at tjene flere penge ved hjælp af gode tekster til din hjemmeside? Så kontakt mig her.

SEO-tekster til din hjemmeside

Det er ikke nok, at dine kundeemner synes om teksterne på din hjemmeside. Søgemaskinerne skal også kunne finde dem. Derfor må du have en underside pr. emne. Her får du søgeordene jævnt fordelt på hver underside på en naturlig måde, så kunderne gider at læse din hjemmeside. Dine tekster bliver forsynet med relevante underoverskrifter, så dine kunder kan finde rundt i dem. Hvor det er hensigtsmæssigt, får du noget af hjemmesideteksten i punktform. Det antal ord, der p.t. anbefales pr. underside, er 500-800 ord, så det er den tekstlængde, du bør vælge. Tænker du, at det er mange ord?

Det er det ikke for mig. Skal jeg skrive dem for dig? Kontakt mig her.

Kontakt Lotte Nygaard

L8 – den gode historie
Rønnebærvej 33
9500 Hobro

 

Mobil: 53358481
CVR: 38518283
L8@L8-dengodehistorie.dk