Ring til Lotte på 53 35 84 81

TEKSTER – Få skrevet gode tekster til din virksomhed

Velkommen til kvalitetstekster og en venlig tekstforfatter!

Skal du bruge hjemmesidetekster, så vælg mellem: Tjen penge. Er du håndværker? Eller spar tid. Har du brug for en målrettet pressemeddelelse eller at blive set i en artikel til fagblade? Måske vil du have din nyhed ud i en annonce eller på en flyer? Vil du præsentere din virksomhed i en folder? Du kan også få skrevet tekster til plancher og få udvalgt fotos.

Læs hele teksten eller kontakt Lotte Nygaard fra L8 – den gode historie her.

Køb dig en lækker bil, når du har tjent penge på gode hjemmesidetekster.

Vil du tjene penge på gode hjemmesidetekster?

Skal dine potentielle kunder blive til rigtige kunder, fordi de har lyst til at handle med dig, når de har besøgt din hjemmeside? Få hjemmesidetekster ud fra din kundes synspunkt, og øg din omsætning. Med større omsætning tjener du flere penge. Dem kan modernisere din virksomhed for. Du kan naturligvis også købe en lækker bil for pengene og lægge dig ud i overhalingsbanen på motorvejen.

LÆS MERE…

Håndværkere har også brug for hjemmesidetekster

Som mester har du nok for travlt til at tænke på hjemmesidetekster. Det rækker at udføre dit arbejde med faglig stolthed. Hvis din kunde er en kvinde, begynder hun med at kigge på din hjemmeside. Er dine tekster er fulde af fejl, tager hun en anden, for så tror hun, at du sjusker med dit håndværk. Vil du tjene flere penge med gode tekster, så du kan købe bedre maskiner og glæde dine medarbejdere?

LÆS MERE…

Slip for at skulle hjem at skrive tekster efter en lang arbejdsdag.
Få hjælp til dine tekster, så får du mere tid til din familie.

Hjemmesidetekster for virksomhedsejere med for lidt tid

Du er vild med din virksomhed, og den tager al din tid. Og nu har du brug for nye tekster til din hjemmeside! Hvor skal tiden komme fra? Teksterne skal laves. Fortvivl ikke! Lad mig hjælpe dig og få mere tid! Du vinder tid ved at få mig til at skrive dine hjemmesidetekster. Den kan du bruge på at effektivisere din virksomhed eller på at være sammen med din familie. Du får overskud og en mere tilfreds familie.

LÆS MERE…

Målrettede pressemeddelelser til din særlige anledning

Åbner du en ny afdeling, eller er der jubilæum i din virksomhed? Har du andre vigtige begivenheder? Gør dine kunder opmærksom på det. Sæt din pressemeddelelse i en avis – den kan være online eller trykt, bare husk at tænke over, hvilket medie du vil skrive til. Du skal ramme din målgruppe. Hos nogle medier skal du tegne en annonce for at få den i. Vil du have gode råd til pressemeddelelsen?

LÆS MERE…

En målrettet pressemeddelelse bliver set af dine potentielle kunder.
Få din artikel i et fagblad, så bliver din virksomhed samtaleemnet i kantiner.

Få dine artikler læst i fagblade

Vær opmærksom på fagblade i din markedsføring. Fagbladene ligger tilgængeligt på arbejdspladsen, og artiklerne bliver læst af chefer og medarbejdere med delvist samme interesseområder, som du har. Her søger beslutningstræffere inspiration, og derfor kan det være netop dine produkter eller ydelser, de opdager og siden efterspørger. Gå ikke glip af muligheden for at blive kendt i fagblade.

LÆS MERE…

Få din annonce/artikel læst af befolkningen

I nogle medier betaler du både for annoncer og artikler. Du får større rabat pr. kvadratcentimeter, jo større din annonce eller artikel er, så gør annoncen større og få mere rabat. Den del af din tekst, der også ser ud som en annonce, skal være æggende og dækkende. Køber du god plads, kan du også få bragt en spændende artikel. Dit udbytte for at betale for tekst, plads og opsætning er at blive læst af mange mennesker. Få dem til at bide på krogen.

LÆS MERE…

Salg = service + synlighed. Øg din synlighed med annoncer.
Brug en flyer til at gøre opmærksom på din aktuelle begivenhed.

Skab opmærksomhed om dit budskab med en flyer

Har du et her-og-nu-budskab? Skal mange mennesker se det? Så lav en flyer. Du må gøre dig klart, hvem din målgruppe er, og hvor de færdes, for ellers ligger dine flyers bare på gaden og flyder. Hvis de unge skal købe pizzaslices, når de går hjem fra byen, er det ved diskotekerne og ikke ved hallen, du skal dele dem ud. Lad dem vide, hvor, hvornår og til hvilken pris, de kan få dit fantastiske tilbud.

LÆS MERE…

Fortæl om dit firma med din folder

Din folder er et supplement til din hjemmeside. De fleste, cirka 81 procent, søger informationer på hjemmesider, hvilket gør visse foldere overflødige, men eksempelvis i turistbranchen bruger man stadig mange foldere. Turister tager de foldere, som de finder i folderholderne ved museer og forlystelsesparker, med hjem. Så planlægger de deres næste tur. Aktive, ældre bruger også foldere. Få opmærksomhed med din folder.

LÆS MERE…

Bruger din branche foldere? Så præsentér dig kort i en folder.

Kontakt Lotte Nygaard

L8 – den gode historie
Rønnebærvej 33
9500 Hobro

 

Mobil: 53 35 84 81
CVR-nr.: 38 51 82 83
L8@L8-dengodehistorie.dk