Ring til Lotte på 53 35 84 81

TEKSTFORFATTER – Du får en tekstforfatter med livserfaring

Til dine tekster på din hjemmeside får du gavn af min snoede sti gennem livet, fordi jeg har kendskab til en del fag. Vælger du mig, kommer du til at samarbejde med en tekstforfatter, der kan sætte sig ind i forskelligt stof – sikkert også til din hjemmeside.

BRUG DE BLÅ LINKS OG SPRING TIL TIL BEHOV.

Her får du: sælgende hjemmesidetekster, mulighed for at gå efter din drøm, gennemarbejdede tekster, hjælp til at få din  virksomheds historie ud, en tekstforfatter med forstand på børn, en idé til at blive selvstændig, en skribent, der kan grammatik og et tip til din hverdagsmad.

Ønsker du en tekstforfatter med livserfaring? Kontakt Lotte Nygaard fra L8 – den gode historie her.

Du får sælgende hjemmesidetekster

Senest har jeg arbejdet som tekstforfatter for et markedsføringsbureau, hvor idéen var, at de skulle skaffe mig kunder, og jeg skulle skrive tekster. Emnerne spændte fra ting som sæbedispensere og urtepotter over oplevelser som bridgewalking til guider om nødder og kerner.

Nu kan du som kunde få den direkte kontakt til mig i stedet. Du og dine kunder er i centrum, og du får sælgende hjemmesidetekster, hvor jeg som tekstforfatter sætter mig ind i din branche og dine produkter eller ydelser. Måske dukker der idéer op undervejs, og dem videregiver jeg til dig.

Kontakt mig her og lad mig høre om dine idéer.

Gå efter din drøm

Du kan få tekster til linkbuilding.

Før jeg oprettede mit firma, skrev jeg en række artikler til linkbuilding, hvor virksomheder hjælper hinanden med at øge synligheden og den positive omtale. Send mig en mail på L8@L8-dengodehistorie.dk, hvis du vil have tekster til linkbuilding.

Vil du have digte til eksempelvis håndværkerslogans? Det får du her.

I et par år skrev jeg 24 morsomme og kryptiske digte til en Nathalie Horse Cares julekonkurrence på Facebook. Se reference. Prinsesse Nathalies markedføringschef har også sat mig i dette års kalender. Det er lærerigt og spændende at skrive tekster for alle mine kunder, og den her opgave bliver jeg høj af og tænker: “Yes, det er derfor, jeg er tekstforfatter!”

Ring til mig på 53 35 84 81 og fortæl mig om din drøm for din virksomhed.

Skridt på vejen til at blive skribent

Ønsker du gennemarbejdede hjemmesidetekster, artikler, pressemeddelelser eller andre tekster?

I min praktik hos et mediehus interviewede jeg forskellige personer og skrev en række artikler samt pressemeddelelser for en avis. Efter hvert interview, var jeg i højt humør, og de mennesker, jeg interviewede, var glade for det, jeg skrev. For at du også kan blive tilfreds med de tekster, jeg eventuelt skriver for dig, gør jeg mig umage og giver dig mulighed for at få redigeret i teksterne.

Desuden var jeg i praktik på et andet mediehus, hvor jeg skrev hjemmeside- og planchetekster. Også her havde jeg spændende interviews med folk.

Klik her, og fortæl mig, hvad har du på hjerte.

Få hjælp til at få din virksomheds historie ud

Her kan du læse om, hvordan jeg fik idéen til at skrive tekster for dig.

Mit liv som tekstforfatter begyndte som informationsmedarbejder ved Rebildcentret med Thingbæk Kalkminer, hvor jeg forskede i billedhugger Anders Bundgaard. Han skabte Gefionspringvandet og Cimbrertyren. Det mundede ud i plancher til en udstilling om Anders Bundgaard og bidrag til Lars Rigborgs bøger om ham. Arbejdet var som en spændende skattejagt med nye værker hver dag. Han portrætterede blandt andet kendte personer med unikke historier, der bare venter på at blive fortalt.

Hvordan gør din virksomheds historie gavn for dine kunder?

Send mig en mail på L8@L8-dengodehistorie.dk, så du kan få din historie ud.

Tekstforfatter med forstand på børn

Hvis du skal sælge noget til børn, eller have skrevet noget om at være forælder, vil du så helst have en tekstforfatter med eller uden egne børn?

Ved du, hvad forskellen på mønsterbørn og monsterbørn er? Der er kun en skråstreg til forskel. Det er de samme børn, der, når de er friske og mætte, er mønsterbørn, og når de er trætte og sultne, er monsterbørn.

  • Forældre, der vil købe et gyngestativ, går sandsynligvis op i sikkerhed.
  • Mødre, der sover og vågner let, vil købe ørepropper i kassevis.
  • Bleer skal holde tæt. Forældre vil hellere have fritid end bunker af vasketøj.

Ring på 53 35 84 81 og fortæl mig, hvorfor forældre skal købe dine produkter eller ydelser til deres børn.

Fra fabriksarbejder til selvstændig

Klank, klank, klank! Sådan lød der på en af de fabrikker, hvor jeg en kort overgang var vikar. Det gjorde der også tre minutter efter, hvor jeg igen kiggede på uret. Stor respekt herfra til de mennesker, der lever med det dag ud og dag ind.

I et af mine vikarjobs stod vi en gruppe veluddannede, voksne mennesker ved et pakkebord og snakkede under arbejdet. Udover, at vi alle havde uddannelser, var flere af de andre selvstændige. At se dem få julelys i øjnene, når de talte om deres virksomhed! Så tænkte jeg, at det kunne jeg måske også blive.

Kontakt mig her, så du kan fortælle entusiastisk om din virksomhed.

Fremmedsprog har givet mig dansk grammatik

Du får en tekstforfatter med styr på grammatikken.

Under mine uddannelser til voksenunderviser, eksportingeniør og sproglig student har jeg modtaget en del sprogundervisning, og hver gang, jeg har arbejdet med fremmedsprog, har jeg samtidig lært dansk grammatik. Ligeledes fik jeg gode tilbagemeldinger for det hav af skriftlige arbejder, jeg afleverede.

Vælg mig, så får du en “sprogklog” tekstforfatter.

Du har også mulighed for at få oversat fra tysk eller engelsk til dansk.

Kontakt mig her, hvis du har brug for hjælp til grammatikken.

Få et tip til din hverdagsmad

I min grønne ungdom tog jeg en køkkenassistentuddannelse, og det får du glæde af, hvis du vil have skrevet om mad eller levnedsmidler.

Vil du have en tekstforfatter, der kan lave mad af det, der er i huset?

Så ring til Lotte Nygaard på 53 35 84 81.

I min familie står jeg for indkøb og madlavning og laver varieret hverdagsmad. Står du med blanke øjne i supermarkedet uden at ane, hvad du skal finde på til aftensmad? Så tag én aften og lav en all round-madplan. Brug et stykke papir og en computer eller en kuglepen – ja, de kan stadig skrive. Del arket i tre rækker, hvor du øverst skriver ugedagene. Derunder skriver du eksempelvis emnerne: rester/pastaretter, grøddag, fiskedag, suppedag, vegetarmad, kødret, søndagsmad eller den slags retter, du foretrækker. I den nederste og største del skriver du forslag til retter og tilbehør.

Rester/pastaretter samt fiskedag skal ligge på de dage, hvor din familie har travlt, da det er hurtige retter.

Har du én gang lavet planen, ved du, når du handler: “Åh, i dag er det fiskedag, altså skal jeg købe fisk og tilbehør. Og i morgen er det vegetardag, så det skal jeg også købe ind til.”

Du behøver først at ændre planen, når din families travle dage flyttes til andre dage, eller når sæsonen ændrer sig.

Bestil en gratis all round-madplan her. Du må bruge idéerne, som du vil, og du må frit kopiere den. Lad madplanen fylde et helt ark i liggende retning og sæt eventuelt selv dine idéer ind.

Kontakt Lotte Nygaard

L8 – den gode historie
Rønnebærvej 33
9500 Hobro

 

Mobil: 53358481
CVR: 38518283
L8@L8-dengodehistorie.dk