Ring til Lotte på 53 35 84 81

PRIVATE – Få hjælp til din særlige tekst som privatperson

Her kan du få skrevet festsange og -taler. Mangler du hjælp til at få skrevet dine erindringer? Du får en festsangskriver og tekstforfatter, som vil hjælpe dig med de tekster, du har brug for.

Send en mail til Lotte Nygaard her.

Festsange, der kan synges

Spar tid og gør det, du har lyst til, så skriver jeg konfirmations-, bryllups- eller festsangen til den runde fødselsdag for dig.

Skal du til konfirmation, fødselsdag, bryllup eller andet? Vil du gerne have en festsang med, men spare bøvlet med at skrive den selv? Det er let, du sender mig bare dine uddybede stikord på e-mail. Du eller jeg vælger melodien. Så skriver jeg sangen, og undervejs tager vi en snak, hvis der er behov for det.

Som standard får du seks vers med en passende ramme i din festsang, og du har mulighed for at tilkøbe flere vers, hvis du har meget på hjerte. Sangen bliver sendt pr. e-mail. Se her, hvad du ellers kan tilvælge.

Kontakt mig her for at få eksempler på festsange eller billeder af sangskjulere.

Festtaler – få æren for talen og spar besværet

Få tid til det, der betyder noget, og lad mig skrive festtalen for dig.

Vil du gerne holde en tale for en, der betyder noget for dig, men kniber det med at finde de rigtige ord?

Få masser af gratis, gode råd til at skrive og holde talen her, eller spar besværet og lad mig skrive den for dig. Se også, hvordan du kan bruge et mindmap, når du skal holde tale.

Mail mig dine stikord med tilhørende forklaringer, og fortæl mig til hvilken anledning, du skal bruge talen. Min e-mailadresse er L8@L8-dengodehistorie.dk. Jeg skriver den, og du slipper for bøvlet. Øver du dig flittigt på at holde talen, får du stadig æren. Husk at gøre det kort, så elsker dit publikum dig.

Ring til Lotte på 53 35 84 81, hvis du vil have æren for, men ikke arbejdet med talen.

Erindringer – Få skrevet dine erindringer nu

Ser du tilbage på et langt og spændende liv? Er der noget af det, du har oplevet, der skal bevares for eftertiden? Få hjælp til at få skrevet dine erindringer.

Hvis du vil skrive eller have skrevet dine erindringer, så begynd med stikord til dine vigtige begivenheder i din nære fortid. Spørg dig selv, om dine idéer gavner andre? Skriv det, der interesserer andre, ind på computeren eller i en notesbog. Gem dine korte dokumenter i en bestemt mappe. I notesbogen har du brug for plads både før og efter dit minde, så du kan indsætte flere minder. Har du en diktafon på din mobil, kan du fortælle minderne til den og gemme dem der. Vær opmærksom på, hvor længe du må tale ad gangen.

Har du behov for hjælp, enten til at få overblikket, få renskrevet noget eller til decideret at få skrevet dine erindringer ned?

Ring til Lotte fra L8 – den gode historie på 53 35 84 81, så kan vi aftale et møde, hvis du har brug for det.

Kontakt Lotte Nygaard

L8 den gode historie
Rønnebærvej 33
9500 Hobro

 

Mobil: 53358481
CVR: 38518283
L8@L8-dengodehistorie.dk