Ring til Lotte på 53 35 84 81

HJEMMESIDETEKSTER – Spar tid, lad mig skrive dine tekster

Du har travlt

Kender du det? Du har bare så susende travlt, og efter en lang arbejdsdag skal du til at skrive tekster? Vil du hellere bruge tiden på din virksomhed eller din familie? Slip for besværet, og send mig en mail på L8@L8-dengodehistorie.dk nu. Så er du videre. Eller klik på de blå links for information om netop det emne, der interesserer dig.

Du får hjemmesidetekster til dine kunder. Den tid, du sparer, kan du bruge på din virksomhed eller på at være sammen med din familie.

Få dine kunder til at træffe beslutninger, og få hjælp til forsidetekster, kategoritekster samt produkt- og ydelsesbeskrivelser. Læs, hvordan din historie skal gavne dine kunder. Tilbage er der prislister og kontaktformularer.

Send mig blot en mail med en kort introduktion om dine produkter eller ydelser. Har du nogle søgeord, du vil have med, så lav en liste over dem, så får du en tekst, hvor de indgår naturligt. Du kan også bare lade mig vælge dem for dig.

Tænk at få tid sammen med dine børn, hvis du fik hjælp til dine tekster.

Hvad får du ud af gode hjemmesidetekster?

Forklar dine potentielle kunder, hvilket udbytte de får af at købe dine produkter eller ydelser. Eksempelvis, når du køber tekster til din hjemmeside her, får du en mere konkurrencedygtig virksomhed og mere tid til ferier med din familie. Kan dine kunder også få mere tid ved at købe dine ydelser eller produkter? Kan du løse nogle problemer, så de får et lettere liv? Dine kunder vil gerne tale om sig selv. Undgå derfor: ” Vi hjælper dig gerne med…” og ” Vi tilbyder…” Skriv hellere “Du får hjælp til” og “Du får…”. Dine produkters egenskaber og fordele er ligegyldige, men det er vigtigt, hvad de kan gøre for dine kunder.

Ring til mig nu på 53 35 84 81, hvis du vil spare tid.

Vil du både have gode hjemmesidetekster og spare tid?

Du ved, at du trænger til bedre tekster på din hjemmeside, og du har dårlig samvittighed, for nu har du igen ikke tid til få dem skrevet. Du skal på forretningsrejse.

Forestil dig, at alle de opgaver, du ikke får løst, er vandhaner, der løber. Det giver stress, men fortvivl ikke, for hjælpen er på vej. Luk for vandhanen med de manglende hjemmesidetekster. Kontakt mig nu, så skriver jeg dem for dig.

Al den tid kan du bruge på store kreative tanker til gavn for dit firma og samtidig have gode tekster på din hjemmeside.

På rejse igen! Slip for din dårlige samvittighed. Få hjælp til teksterne.
Skal dine kunder tænke en evighed? Få dem i sving med call-to-actions.

Få dine kunder til at træffe beslutninger hurtigere

Du har nok prøvet, at dine kunder vil forhale købsbeslutningen. Det er naturligt. De vil tænke over det eller have en folder. Det er din opgave at fange og fastholde dem på din hjemmeside. Du skal guide dem til købsbeslutningen ved hjælp af tydelige call-to-action-links. Dine call-to-actions kan enten stå med en kontrastfarve i dine tekster eller blive vist ved at tryk et billede eller en meget synlig knap.

Her får du nogle eksempler på call-to-actions

  • Ring til mig på 53 35 84 81 og fortæl, hvordan jeg kan hjælpe dig med tekster.
  • Send mig en mail på L8@L8-dengodehistorie.dk.
  • Beskriv din opgave i kontaktformularen.
  • Få kaffe på Rønnebærvej 33 i Hobro, og forklar mig, hvad dit projekt går ud på.
  • Kontakt mig her, hvis du ønsker mere tid sammen med dine kære.

Få hjælp til teksterne

Er du ekspert inden for dit felt og vil hellere passe din virksomhed end at skrive tekster? Lad mig gøre det, så du kan bruge tiden på at skabe en moderne forretning.

Ring nu på 53 35 84 81, hvis du vil spare tid.

Forsidetekster

Du behøver en tiltalende forside, som viser dine potentielle kunder, at de får udbytte og tryghed. Da din hjemmeside ikke er en fysisk butik, må din forside være din indbydende butik. Der og på dine undersider må du gøre det let for dine kunder at kontakte dig, både på mobilen, via kontaktformularen, pr. e-mail og på din virksomheds adresse.

Kontakt mig her, og bestil en forsidetekst, der inviterer kunderne ind til dig!

Kategoritekster

Dine næste tekster er kategoritekster. Hav en kategoritekst pr. underside. Hver ydelse eller hvert produkt skal have sin egen underside med en tekst på 500-800 ord pr. side. Nogle siger, at Google skal bruge 1.000 ord for at få dig frem.

Skriv til mig på L8@L8-dengodehistorie.dk med dine emner og eventuelt dine søgeord, og få et tilbud på sælgende kategoritekster.

Produkt- og ydelsesbeskrivelser

Du er nu nået til dine produkt- og ydelsesbeskrivelser på din hjemmeside. De skal vises, når dine kunder trykker på et billede af produktet. Brug korte, præcise tekster på cirka 35 ord ved produkter, som ikke koster en herregård. De skal stadig indeholde dine kunders drømme. Husk, at Google arbejder med unikke tekster. Ved dyre produkter må du overbevise dine potentielle kunder om, at de har brug for et højkvalitetsprodukt, der giver værdi, og som ikke går i stykker. Derfor bør teksterne her være længere, helt op til 500 ord.

Kontakt mig her, og få en pris på dine produkt- og ydelsesbeskrivelser.

Spar besværet med at skive tekster selv. Få hjælp af en tekstforfatter.
Din historie er vigtig. Få hjælp til at vise, hvordan den gavner dine kunder.

Din egen historie

Den tekst, du længe har ventet på, hedder “Om…”. Må du nu endelig fortælle om alt, hvad du og din virksomhed kan? Ja, hvis du kan gøre det med din kundes øjne. Fortæl dem, hvordan de kan få glæde af dine erfaringer.

Skriv en mail til L8@L8-dengodehistorie.dk, hvis du i stedet vil have mig til at slå det store jeg/vi-monster ihjel for dig.

Småtekster som prislister og kontaktformularer

Nu mangler du bare de mindre tekster, eksempelvis dine prislister og din kontaktformular. Kan du stave, kan du godt skrive dem selv.

Hvis jeg skal lave dem for dig, så ring, og sig til på 53 35 84 81.

Kontakt Lotte Nygaard

L8 – den gode historie
Rønnebærvej 33
9500 Hobro

 

Mobil: 53358481
CVR: 38518283
L8@L8-dengodehistorie.dk