Ring til Lotte på 53 35 84 81

TEKSTER – Få skrevet gode tekster til din virksomhed

Har du brug for en målrettet pressemeddelelse eller at blive set i en artikel til fagblade? Skal din annonce/artikel ses af mange? Måske vil du have din nyhed ud på en flyer eller præsentere din virksomhed i en folder. Læs hele teksten eller kontakt mig her.

Har du Noget på hjerte, kontakt L8 – den gode historie her.

En målrettet pressemeddelelse bliver set af dine potentielle kunder.

Målrettede pressemeddelelser til din særlige anledning

Åbner du en ny afdeling, eller er der jubilæum i din virksomhed? Har du andre vigtige begivenheder? gør dine kunder opmærksom på det! Sæt din pressemeddelelse i en avis – den kan være online eller trykt, bare husk at tænke over, hvilket medie du vil skrive til. Du skal ramme din målgruppe. Hos nogle medier skal du tegne en annonce for at få den i.

Vil du have gode råd til pressemeddelelsen? Klik her.

Få dine artikler læst i fagblade

Vær opmærksom på fagblade i din markedsføring! Fagbladene ligger tilgængeligt på arbejdspladsen, og artiklerne bliver læst af chefer og medarbejdere med delvist samme interesseområder, som du har. Her søger beslutningstræffere inspiration, og derfor kan det være netop dine produkter eller ydelser, de opdager og siden efterspørger. Gå ikke glip af muligheden for at blive kendt i fagblade!

Bestil din artikel på L8@L8-dengodehistorie.dk.

Få din artikel i et fagblad, så bliver din virksomhed samtaleemnet i kantiner.
Salg = service + synlighed. Øg din synlighed med annoncer.

Få din annonce/artikel læst af befolkningen

I nogle medier betaler du både for annoncer og artikler. Du får større rabat pr. kvadratcentimeter, jo større din annonce eller artikel er. Den del af din tekst, der også ligner en annonce, skal være æggende og dækkende. Køber du god plads, kan du også få bragt en spændende artikel. Dit udbytte for at betale for tekst, plads og opsætning er at blive læst af mange mennesker. Få dem til at bide på krogen!

Kontakt mig her, hvis jeg skal skrive din annoncetekst for dig.

Skab opmærksomhed om dit budskab med en flyer

Har du et her-og-nu-budskab? Skal mange mennesker se det? Så lav en flyer! Du må gøre dig klart, hvem din målgruppe er, og hvor de færdes, for ellers ligger dine flyers bare på gaden og flyder. Hvis de unge skal købe pizzaslices, når de går hjem fra byen, er det ved diskotekerne, og ikke ved hallen, du skal dele dem ud. Lad dem vide, hvor, hvornår og til hvilken pris, de kan få dit fantastiske tilbud.

Fortæl mig mere om teksten til din her.

Brug en flyer til at gøre opmærksom på din aktuelle begivenhed.
Bruger din branche foldere? Så præsenter dig kort i en folder.

Fortæl om dit firma med din folder 

Din folder er et supplement til din hjemmeside. De fleste søger informationer på hjemmesider, hvilket gør visse foldere overflødige, men eksempelvis i turistbranchen bruger man stadig mange foldere. Turister tager foldere, som de finder i folderholderne ved museer og forlystelsesparker, med hjem. Så planlægger de deres næste tur. Aktive, ældre bruger også foldere. Få opmærksomhed med din folder.

Ring til Lotte Nygaard på 53 35 84 81.

Kontakt Lotte Nygaard

L8 – den gode historie
Rønnebærvej 33
9500 Hobro

 

Mobil: 53358481
CVR: 38518283
L8@L8-dengodehistorie.dk